DESPRE NOI

icon025

POVESTEA NOASTRA

Ajutam afacerile sa exceleze in online

Ce ne diferentiaza este angajamentul nostru fata de clienti si dorinta noastra de a le vedea afacerile prosperand online. Suntem dedicati sa fim partenerii dumneavoastra in calatoria catre succesul digital si suntem mandri de fiecare reusita pe care o obtinem impreuna cu clientii nostri.

Credem in puterea transformarii digitale si in potentialul pe care il ofera internetul pentru afaceri. Ne-am inceput calatoria in lumea web design-ului si a dezvoltarii de software cu o viziune clara in minte: sa ajutam afacerile sa-si atinga potentialul maxim online.

Rezistenta la stres
0%
Cafele baute
0%
Nopti nedormite
0%
Nivel de optimism
0%
 

Ce stim sa facem

Creeam viitorul digital al afacerii tale

Suntem pasionati de cele mai noi tehnologii si ne asiguram ca afacerea dumneavoastra beneficiaza de toate avantajele acestora.

Branding & Design

Logo design

Mockup

Social Media

Identitate brand

Paleta culori site

Paleta culori site

Website prezentare & magazin online

WordPress

Full responsive

Mobile

Dashboard

WooCommerce

Dezvoltare custom

Flask

Python

CMS

HTML5

CSS

Java Script

MySQL

WordPress

Elementor

Crocoblock

Django

Ai nevoie de altceva ?

Ce stim sa facem

Creeam viitorul digital al afacerii tale

Suntem pasionati de cele mai noi tehnologii si ne asiguram ca afacerea dumneavoastra beneficiaza de toate avantajele acestora.

Branding & Design

Logo design

Mockup

Social Media

Identitate brand

Paleta culori site

Paleta culori site

Website prezentare & magazin online

WordPress

Full responsive

Mobile

Dashboard

WooCommerce

Dezvoltare custom

Flask

Python

CMS

HTML5

CSS

Java Script

MySQL

WordPress

Elementor

Crocoblock

Django

Ai nevoie de altceva ?

Clientii nostrii

Experienta clientilor cu 5web

icon030

Colaborarea cu echipa 5Web a fost extraordinara! Au inteles cu adevarat nevoile noastre si au livrat un website perfect adaptat afacerii noastre. Recomand cu caldura serviciile lor!

Am fost impresionata de profesionalismul si creativitatea echipei 5Web. Au reusit sa transpuna exact viziunea mea in realitate, iar rezultatul final a depasit cu mult asteptarile mele!

Am avut o experienta exceptionala lucrand cu 5Web! Au fost mereu deschisi la sugestiile noastre si au facut tot posibilul sa se asigure ca suntem complet multumiti de rezultatul final. Profesionalismul lor este remarcabil!

Experiența de lucru cu 5Web a fost una pozitivă și plină de satisfacții. Recomand cu încredere serviciile lor tuturor celor care își doresc un website de înaltă calitate.

Echipa noastra este gata sa te ghideze
si sa te sustina in fiecare pas al calatoriei tale digitale

meet our team

Echipa noastra

icon027

Lucas Stif

Project Manager

icon026

Regina Fox

Creative Producer

icon029

Chris Hem

UI/UX Designer

Etapele unui proiect

Ne straduim sa facem colaborarea cu noi cat mai ușoara si eficienta posibil. Iata cum se desfasoara procesul de lucru cu echipa noastra.

Stabilim tematica site-ului

Alegem imagini

Definim categorii produse

Integrare social media

Stabilim structura site-ului

Politica GDPR

Integrare plata cu cardul

Asistenta post lansare

Optimizare SEO de baza

Optimizare viteza

Intrebari frecvente

Care sunt curiozitatile Clientilor ?

Pot sa personalizez designul website-ului dupa preferintele mele?

Da, colaboram strans cu clientii nostri pentru a crea un design personalizat care sa se potriveasca perfect cu brandul și viziunea lor, asigurandu-ne ca fiecare detaliu reflecta identitatea afacerii dumneavoastra.

Care sunt pașii implicați în dezvoltarea unui magazin online?

Procesul implica etape precum definirea cerintelor, designul, dezvoltarea, testarea si lansarea, cu un accent deosebit pe experienta utilizatorului și securitatea datelor.

icon019

Suntem o agentie specializata in web design si dezvoltare web. Ne dedicam sa cream experiente online captivante si functionale pentru clientii nostri. Oferim o gama completa de servicii de la crearea de website-uri dezvoltarea de platforme complexe eCommerce.

Dupa ce stabilim cerintele si obiectivele proiectului tau, echipa noastra incepe sa lucreze la proiect. Va vom tine la curent pe tot parcursul procesului si va vom oferi feedback si ajustari pe masura ce lucram la dezvoltarea proiectului.

Pentru a incepe un proiect sau pentru a discuta despre nevoile tale, poti completa formularul nostru de contact de pe site sau ne poti trimite un email la adresa noastra de contact. Vom raspunde in aceeasi zi pentru a stabili o intalnire initiala si pentru a discuta cea mai buna varianta de implementare.

Da, oferim suport post-lansare pentru toate proiectele noastre. Suntem aici pentru a va ajuta cu orice intrebari sau probleme pe care le puteti intampina dupa lansarea site-ului.

Da, suntem flexibili si intelegem ca nevoile si cerintele pot evolua pe parcursul proiectului. Va rugam sa ne comunicati orice modificari sau revizii pe care doriti sa le faceti, iar echipa noastra va lucra impreuna cu tine. pentru a le implementa in mod eficient.

Un website responsiv se adapteaza automat la diferite dispozitive si dimensiuni de ecran, oferind o experienta optima utilizatorilor. Acest lucru poate imbunatati semnificativ rata de conversie si pozitionarea in motoarele de cautare, contribuind la cresterea vizibilitatii si performantei online a afacerii tale.

Cu siguranta! Te invatam sa iti folosesti panoul de control, website-ul sau magazinul. Te asistam si personal pe Whatsapp, telefonic, email.

Iti putem oferi si sfaturi, nu doar referitoare la administrare si folosire, ci si referitoare la marketing, promovare, idei si o vorba buna 🙂

Ne place sa cream relatii sanatoase, pe termen lung.

icon019

Nu ratati oportunitatea de a va creste prezenta online! Contactati-ne acum si incepeti sa construiti viitorul digital al afacerii dumneavoastra.

LOGO 5WEB black and white

Suntem o echipa dedicata și pasionată de creearea solutiilor digitale. Cu o experienta vasta în domeniul web design-ului si dezvoltarii de software, ne angajam sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate

Copyright © 2024 construit cu ❤️ si multa ☕ de 5web

Deschide Whatsapp
Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați.