Intrebari frecvente

Suntem o agentie specializata in web design si dezvoltare web. Ne dedicam sa cream experiente online captivante si functionale pentru clientii nostri. Oferim o gama completa de servicii de la crearea de website-uri dezvoltarea de platforme complexe eCommerce.

Dupa ce stabilim cerintele si obiectivele proiectului tau, echipa noastra incepe sa lucreze la proiect. Va vom tine la curent pe tot parcursul procesului si va vom oferi feedback si ajustari pe masura ce lucram la dezvoltarea proiectului.

Pentru a incepe un proiect sau pentru a discuta despre nevoile tale, poti completa formularul nostru de contact de pe site sau ne poti trimite un email la adresa noastra de contact. Vom raspunde in aceeasi zi pentru a stabili o intalnire initiala si pentru a discuta cea mai buna varianta de implementare.

Da, oferim suport post-lansare pentru toate proiectele noastre. Suntem aici pentru a va ajuta cu orice intrebari sau probleme pe care le puteti intampina dupa lansarea site-ului.

Da, suntem flexibili si intelegem ca nevoile si cerintele pot evolua pe parcursul proiectului. Va rugam sa ne comunicati orice modificari sau revizii pe care doriti sa le faceti, iar echipa noastra va lucra impreuna cu tine. pentru a le implementa in mod eficient.

Un website responsiv se adapteaza automat la diferite dispozitive si dimensiuni de ecran, oferind o experienta optima utilizatorilor. Acest lucru poate imbunatati semnificativ rata de conversie si pozitionarea in motoarele de cautare, contribuind la cresterea vizibilitatii si performantei online a afacerii tale.

Cu siguranta! Te invatam sa iti folosesti panoul de control, website-ul sau magazinul. Te asistam si personal pe Whatsapp, telefonic, email.

Iti putem oferi si sfaturi, nu doar referitoare la administrare si folosire, ci si referitoare la marketing, promovare, idei si o vorba buna 🙂

Ne place sa cream relatii sanatoase, pe termen lung.

Procesul nostru

Procesul nostru începe cu o fază inițială de cercetare și planificare, continuând cu designul și dezvoltarea efectivă a site-ului, și încheindu-se cu testarea și lansarea acestuia. Fiecare etapă este atent gestionată pentru a asigura calitatea și coerența rezultatului final.

Comunicarea este esențială pentru noi. Oferim multiple canale de comunicare, inclusiv întâlniri în persoană, apeluri telefonice, e-mailuri și platforme de colaborare online. Ne asiguram ca sunteti mereu la curent cu stadiul proiectului

Feedback-ul clientului este crucial pentru noi. Dacă există nelămuriri sau aspecte care nu corespund așteptărilor, lucrăm împreună cu clienții noștri pentru a face ajustări și modificări până când sunt complet mulțumiți de rezultatul final.

În timpul dezvoltării site-ului, luăm în considerare aspecte precum structura și organizarea conținutului, optimizarea cuvintelor cheie, viteză de încărcare a paginilor, compatibilitatea mobilă și altele pentru a asigura că site-ul este bine poziționat în rezultatele motoarelor de căutare.

Da, suntem flexibili și deschiși la solicitările de modificare sau actualizare ulterioare. Oferim servicii continue pentru a răspunde nevoilor în continuă evoluție ale afacerii sau ale site-ului.

Magazin online

Echipa noastră se ocupă de integrarea fluidă a diverselor sisteme de plată cum ar fi euplatesc sau netopia si de integrarea modulelor de emitere facturi fiscale, ne asiguram ca magazinul tau functioneza 100% legal inca din prima zi

Ne concentrăm pe crearea unui design ergonomic și intuitiv, care să faciliteze navigarea și căutarea produselor pentru utilizatorii magazinului online. Utilizăm practici de UX/UI design pentru a optimiza conversiile și pentru a oferi o experiență de cumpărare memorabilă.

Oferim opțiuni extinse de personalizare pentru designul și funcționalitățile magazinului online, pentru a satisface cerințele și preferințele unice ale fiecărui client. De la aspectul vizual până la fluxurile de lucru specifice, ne asigurăm că magazinul online este adaptat exact nevoilor afacerii.

Implementăm cele mai recente tehnologii și standarde de securitate pentru a proteja datele și tranzacțiile clienților în cadrul magazinului online. Folosim certificate SSL, protocoale de securitate și alte măsuri pentru a asigura un mediu sigur și încrezător pentru cumpărături online.

Ne preocupăm de optimizarea performanței magazinului online pentru a asigura o încărcare rapidă a paginilor și o experiență de cumpărare fluidă. Efectuăm teste de viteză și optimizăm codul și conținutul pentru a maximiza conversiile și pentru a oferi o experiență plăcută utilizatorilor.

Avem politici și proceduri bine stabilite pentru gestionarea problemelor tehnice sau a altor probleme care pot apărea după lansarea magazinului online. Oferim suport tehnic dedicat și soluționăm rapid orice problemă pentru a minimaliza impactul asupra afacerii clienților noștri.

icon019

Nu ratati oportunitatea de a va creste prezenta online! Contactati-ne acum si incepeti sa construiti viitorul digital al afacerii dumneavoastra.

LOGO 5WEB black and white

Suntem o echipa dedicata și pasionată de creearea solutiilor digitale. Cu o experienta vasta în domeniul web design-ului si dezvoltarii de software, ne angajam sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate

Copyright © 2024 construit cu ❤️ si multa ☕ de 5web

Deschide Whatsapp
Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați.