Termeni si conditii

În conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, precum și cu Legea nr. 506/2004 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în domeniul comunicațiilor electronice, 5web.ro se angajează să administreze datele dvs. personale în condiții de siguranță și exclusiv în scopurile specificate atunci când ni le furnizați despre dvs., un membru al familiei dvs. sau o altă persoană. Scopul colectării acestor date este furnizarea serviciilor noastre.

Datele pe care le furnizați sunt esențiale pentru procesarea comenzilor dvs. și pentru emiterea facturilor corespunzătoare. Refuzul de a furniza aceste date va duce la anularea comenzilor dvs. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării exclusiv de către 5web.ro și nu vor fi divulgate către terțe părți.

Conform Legii nr. 677/2001, aveți dreptul de a accesa datele, de a interveni asupra lor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate și dreptul de a vă adresa instanțelor judecătorești. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc și de a solicita ștergerea acestora.

În cazul în care unele dintre datele dvs. sunt inexacte sau incomplete, vă rugăm să ne informați în cel mai scurt timp posibil pentru a le actualiza.

Nu ratati oportunitatea de a va creste prezenta online! Contactati-ne acum si incepeti sa construiti viitorul digital al afacerii dumneavoastra.

LOGO 5WEB black and white

Suntem o echipa dedicata și pasionată de creearea solutiilor digitale. Cu o experienta vasta în domeniul web design-ului si dezvoltarii de software, ne angajam sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate

Deschide Whatsapp
Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați.